Resepi Epok Epok Sayur Azlita

Posted on

Resepi Epok Epok Sayur Azlita Sedap 2018

  • Resepi Epok Epok Sayur Azlita Mudah dan Sedap
  • Resepi Epok Epok Sayur Azlita Paling Simple
  • Resepi Epok Epok Sayur Azlita Lazat Sangat
  • Resepi Epok Epok Sayur Azlita Warisan
  • Resepi Epok Epok Sayur Azlita Nenek
  • Resepi Epok Epok Sayur Azlita Tradisional

Resepi epok epok ni ita ambil kat dapur Ros. hihi ita dah biasa panggil epok epok tu yang dok panggil epok epok aje tu dari tadi Kalau gi .Dibawah ni Che Ta akan share resepi epok sayur ni. DOH EPOK EPOK Jangan masak sayur terlalu lama, nanti rasanya tidak sedap..Hahaha, nampak formal benoanyaaa, lemas teman ahaks!!, hari ni malas u nak masak, tapi sebab nampak “epok epok sayur” yang .Epok epok sayur atau karipap sayur, biasanya untuk inti sayur lebih sedap Saya menggunakan resipi dari Mat Gebu untuk kulitnya, ternyata .So, pagi tadi dapatlah luangkan masa utk buat epok epok sayur utk emel pd saya resepi otak otak yer.emel sy adybrisbane@gmail.com.Resepi epok epok sayur azlita Terbaru Resepi epok epok sayur azlita Paling Sedap Resepi epok epok sayur azlita Simple Resepi epok .Epok Epok Sayur. Another popular snack Vegetable Curry Puffs. These are deep fried pastry which are filled with stir fried bean sprouts .Epok epok sayur ni adalah salah satunya Kita dah pernah buat tapi kali ni kita cuba recipe lain pula dan tokok tambah apa yang patut Buat ni .

Terima kasih share resepi ni.tngah fikir nk masak apa, suami request sambal daging.in fact xpernah masak pon n tau pon.terus je google apa bentuk sambal daging tu then mintak suami pilih gambar yang mana dia suka kt google image.tngokla resepi mmg nmpk sedap sgt.xsabar nak cuba.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *