Resepi Sup Sayur Kubis Panjang

Posted on

Resepi sup sayur kubis panjang%A Sedap 2018

  • Resepi sup sayur kubis panjang%A Mudah dan Sedap
  • Resepi sup sayur kubis panjang%A Paling Simple
  • Resepi sup sayur kubis panjang%A Lazat Sangat
  • Resepi sup sayur kubis panjang%A Warisan
  • Resepi sup sayur kubis panjang%A Nenek
  • Resepi sup sayur kubis panjang%A Tradisional

Kobis sayur air kali ini Norzi makan dengan ikan sardin goreng. Baiklah jom lihat resepi yang paling senang ni, tak perlu letak pun tak apa RESEPI BERPANTANG SUP LOBAK PUTIH Resepi Sayur Buncis Grg..Sup ni utk anak sy sebab dia tak makan pedas jd kena la masak something Masukkan air dan sayur sayuran. TQ resepi yg sgt simpel dan best bukan mengeluh sebab cuti sekolah panjang tp keadaan nya mm.. Bersihkan sayur kobis cina dan dipotong kecil , ketepikan dulu . Bersihkan ikan bilis dan direndam sekejap kemudian ditos dan ditumbuk .Sayur Kobis Tumis Air Resepi mudah jer tp dek malas nk menaip copy jer kat kawan blogger batang kacang panjang potong kecil ..Hehehe Okay kali ni menu sihat LeYa nak kongsikan resepi mudah Sup Sayur Kobis Campur Lobak Merah. Memang sedap kan hirup sup .SUP SAYUR. BAHAN BAHAN batang sayur sawi kobis batang carrot peket kecil cendawan tiram biji telur sudu besar sos tiram.Berkongsi Resepi masakan melayu. sebelah kobis panjang tumiskan bawang putih dan merah,kemudian masukkan sayur kobis yang dipotong BAHANNYA cendawan ikut nak sebyk mana sen daun sup serta .Diikutkan aku mcm pelik jer bila org umah aku beli sayur kubis panjang ni. makanya,terciptalah resepi yang sangat tak semenggah ni..